Miere de Manuka MGO 85+ 375g

Miere de Manuka MGO 85+ 375g

PURE GOLD

194.16 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul este indisponibil la noi
Verifica stoc pe vegis.ro

Descriere

Miracolul dulce al naturii


Mierea MANUKA este cultivată în zonele rurale nepoluate din Noua Zeelandă.


Populația indoneziană Maori recunoaște activitatea unică a mierii de Manuka fiind folosită de-a lungul secolelor.Este recunoscută în lume ca fiind cel mai puternic antibiotic natural. Cercetările clinice au demonstrat că în Mierea Manuka,methylglyoxalul este prezent în procent mult mai mare decât într-o miere obişnuită ,fiindtestată în laborator, aprobat de Guvernul Noua Zeelandă pentru MGO(metilglyoxal dietetic).Această miere respectă standardele MPI din Noua Zeelandă care identifică Mierea Manuka ca fiind autentică.Metilglioxal (MGO) este una din enzimele ce conferă mierii de Manuka proprietățile sale unice antibacteriane. Acest nutrient se formează în mod natural în nectarul florilor de Manuka și este transferat automat în miere de către albine.


Acest component este deosebit de eficace împotriva bacteriilor rezistente la antibiotice, inclusiv Staphylococcus aureus şi Helicobacter pylori. Mierea Manuka are proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii şi antifungice. De asemenea întăreşte sistemul imunitar, este foarte eficient în tratarea şi vindecarea rănilor datorită efectului antibacterian, ajută la regenerarea pielii. Mierea Manuka conţine antioxidanți care distrug radicalii liberi din organism.


Mierea Manuka poate fi utilizată pentru următoarele afecţiuni: Răceli, dureri de gât, simptome de gripă, tăieturi, arsuri, ulcere ale pielii, plăgi chirurgicale şi infectate, infecții ale pielii, acnee, riduri, herpes, eczeme, cicatrici, otită, conjunctivită, ulcer gastric, boala de reflux gastro-esofagian, gastrita, gingivită, plăci dentare, răceli cronice, sindrom de colon iritabil, colita ulcerativa, infectii faringiene.
Cercetările au dovedit ca Mierea de Manuka este eficientă în distrugerea următoarelor microorganisme bacteriene şi fungice: Helicobacter pylori (bacteria responsabila de ulcerul peptic), Staphylococcus aureus, Methicillin resistant, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Vanocomycin resistant enterococci.


Miere de Manuka MGO 85+ 375g - Miere de Manuka (2) 1Cum alegi Mierea de Manuka, in functie de afectiunea pe care trebuie sa o tratezi?


Cel mai important lucru atunci cand vrei să alegi Mierea de Manuka este să ții cont de istoria afecțiunii pe care vrei să o tratezi sau motivul pentru care vrei să administrezi această miere. Nu există o rețetă standard pentru că fiecare corp reacționează diferit. De aceea,  dacă nu găsiți un medic specialist care să recomande mierea cu un anumit nivel de activitate potrivit pentru afecțiunea pe care vreți să o tratațivă puteți ghida după standardele propuse de producători. Este important dacă afecțiunea este cronică sau nu și dacă ai administrat deja o perioadă antibiotice puternice.


MGO 85+ Nivel de întreținere- indicată pentru sistemul imunitar în diferite afecțiuni ușoare și de scurtă durată


MGO 300+Nivel cu activitate ridicată-în cazul afecțiunilor acute sau cronice care sunt rezistente la tratamente


MGO 525+Nivel cu activitate foarte ridicată- în cazul infecțiilor foarte rezistente


Miere de Manuka MGO 85+ 375g - Miere de Manuka (3) 2Mod de Administrare:


Uz intern-O lingupe zicu o oră înainte de masă.


Uz extern-Aplicat direct pe piele și protejat cu o compresă


Uz cosmetic-ingredient în diferite măsti cosmetice


A se păstra la temperatura camerei.Miere se poate cristaliza în mod natural.Evitațidepozitarea lalumina directă a soarelui. Nu utilizați dacă sigiliul este rupt. Nerecomandat copiilor sub 1 an.


Miere de Manuka MGO 85+ 375g - Miere de Manuka (4) 3Țara deprovenienţă: Noua Zeelandă

Recomandari: gripa si raceala | afectiuni dermatologice | sistem respirator