Parchet&PVC

0 produse
Fără parchet, casa noastră nu ar arăta perfect din punct de vedere estetic
Parchetul este cu siguranță un accesoriu must - have pentru podeaua casei noastre, indiferent de camera în care urmează să îl amenajăm. În zilele noastre, in comerț o să descoperim o gamă variată de parchet în diferite nuanțe, modele și mărimi, parchet care este asortat în totalitate cu accesoriile amplasate în casă, respectiv cu piesele de mobilier, cu perdeaua, covorul, draperiile etc În plus, în afară de parchet sunt mulți dintre noi care preferăm și pvc-ul, respectiv covoarele din PVC pentru amenajarea în diferite camere din casă. De altfel, în zilele noastre există de cumparat covor PVC care imită perfect parchetul însă nu are aceeași calitate ca acesta. Din punctul de vedere al materialelor la parchet care sunt preferate de către designeri, enumeram stejarul, frasinul, cel dublu sau triplu stratificat, parchetul confecționat din nuc și orice alt material care se încadrează în confecționarea unui parchet de calitate. Ca și culori la modă în acest an la parchet sunt acceptate absolut orice culori, rămânând totuși în tendințe cele clasice, respectiv nuanțele de maro, alb, negru, gri sau crem, în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia dintre noi. Cu toate acestea, putem să cumpărăm și parchet în culori aprinse, condiția fiind ca acesta să fie asortat corespunzător cu celelalte piese de mobilier și accesorii din respectiva cameră.
Răsfoiți revistele de specialitate pentru a alege un model de parchet
Atunci când o luăm de la zero în amenajarea unei case este indicat să răsfoim revistele de specialitate pentru a alege un model de parchet care să se asorteze perfect cu restul pieselor de mobilier din camerele unde urmează să fie amplasat dar și cu accesoriile sau decorațiunile interioare. De asemenea și persoanele care activează zilnic profesional în acest domeniu pe teritoriul țării noastre și cele din străinătate ne recomandă să răsfoim zilnic revistele de specialitate pentru a alege un model de parchet și astfel să știm care este modelul in voga anul acesta. În momentul în care trebuie să ne cumpărăm un parchet, nu trebuie să fim atenți doar la culoarea acestuia ci și la modelul lui, în comerț gasindu-se destule modele de parchet care în acest an nu mai sunt deloc în vogă.
Cel mai bine este să cumpărăm parchet online
Este indicat să cumpărăm parchet online chiar dacă acesta se găsește de cumpărat în magazinele locale de profil de genul Leroy Merlin, Dedeman, Praktiker etc sau în piețele locale. Mediul virtual este împânzit de magazine online care sunt într-o concurență continuă, fiecare dintre ele încercând să își vândă primele produsele pe care le au la vânzare și astfel pun la dispoziția noastră o gamă variată de modele inedite de parchet online, cu reduceri consistente de preț și oferte de nerefuzat. De asemenea, unul dintre cele mai cunoscute magazine virtuale de pe teritoriul țării noastre dar cunoscut și apreciat și peste hotare este tidy. Aici găsim de cumpărat pe lângă parchet online de cea mai buna calitate și produse pentru animale de companie, idei originale de cadouri, cărți, produse pentru casă și decorațiuni, articole fashion, produse pentru frumusețe și îngrijire corporală, produse electronice, articole de sănătate sau produse destinate persoanelor care practică zilnic activități sportive.