Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2

WEDDERSPOON

439.9 lei

378.31 lei
-15%
Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul este indisponibil la noi
Verifica stoc pe vegis.ro

Descriere

Pachetul contine:

2 x Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g Wedderspoon

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună. 

Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granulede polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut.Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume. 

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltată din regiunile de nord și sud ale Noii Zeelande și produsă printr-un procedeu raw care asigură textura catifelată a mierii și cel mai important, păstrarea intactă a proprietăților unice.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (2) 1Ingrediente

100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.

Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (3) 2Recomandări miere de Manuka monofloral KFactor16:

UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicată persoanelor care se confruntă des cu gripă și răceală ca urmare a unui sistem imunitar slăbit.
Poate fi administrată și în cazuri de infecții cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. După administrare se recomandă repetarea analizelor pentru a afla dacă bacteria respectivă mai este prezentă în organism. 

UZ EXTERN:
Sub formă de pansament pentru:
- iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;
- în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (4) 3Mod de administrare:

Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru întărirea imunității: 1-2 lingurițe pe zi;
Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.

Indiferent de dozaj, administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (5) 4Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist. 

Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui. 

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (6) 5Țara de origine:Noua Zeelendă


Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (7) 6Beneficiile mierii de Manuka

Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Cantitatea limitată produsă, perioada scurtă de înflorire a arborilor de Manuka și testarea riguroasă în laboratoare certificate pentru stabilirea autenticității sunt principalele aspecte care explică prețul ridicat în comparație cu alte sortimente. 

Tratamentele cu miere de Manuka sunt administrate pentru prevenirea, ameliorarea sau, în unele cazuri, tratarea mai multor afecțiuni, în special infecții cu bacterii și agenți patogeni rezistenți la antibiotice (Helicobacter pylori, Stafilococul auriu etc). Mierea de Manuka se utilizează și ca tratament preventiv, adjuvant pentru întărirea imunității, ca tratament pentru ten (acnee, roșeață) sau pentru răni externe.  

 Imunitatedureri in gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, energie, migrene, stres oxidativ, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestivaciditate si reflux gastric, afectiuni gastro-intestinale, Helicobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacterieneStafilococ auriu, Clostridium difficile, inflamatii, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii
Ingrijire externaeczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, acnee si puncte negre, caderea parului

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (8) 7Cum consum mierea de Manuka?

Datorită complexității conținutului, este indicat ca mierea de Manuka să fie consumată crudă, în tratamente simple, fără a se combina cu alte lichide sau alimente.

Pentru consumul zilnic, mierea de Manuka se poate folosi ca îndulcitor natural în preparate raw sau în lichide precum apă, sucuri naturale, băuturi de tip smoothie, lapte sau ceaiuri la temperatura camerei.

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:

  • una sau două lingurițe dimineața, zilnic;
  • o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
  • îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
  • amestecă cu lapte cald înainte de culcare.

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (9) 8Noi reguli de testare a mierii de Manuka impuse de Guvernul Noii Zeelande

Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI) a emis noi reglementări în ceea ce privește modalitatea de testare a mierii de Manuka pentru determinarea autenticității.

Noile reglementări au intrat în vigoare în data de 5 februarie 2018, sunt bazate pe cercetări și studii științifice conduse timp de 4 ani în cadrul programului Manuka Honey Science Programme, fiind valabile doar pentru mierea de Manuka produsă în Noua Zeelandă din florile arborilor Leptospermum scoparium.

Noua definiție a mierii de Manuka

Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este mierea produsă de albinele ce culeg nectarul din florile arborilor de Manuka (specia Leptospermum scoparium) și care, în urma testării într-un laborator recunoscut de MPI, conține cele 5 atribute specifice mierii de Manuka autentice. Cele 5 atribute sunt identificate în urma a 2 teste: un test chimic și un test ADN.

Noua clasificare a mierii de Manuka:

  • monofloră (monofloral): mierea realizată în totalitate sau în cea mai mare parte din nectarul florilor de Manuka;
  • multifloră (multifloral):  un amestesc din surse diferite de plante, unde cea predominantă este Manuka.

În ceea ce privește utilizarea simbolurilor UMF, MGO sau NPA, acestea sunt în continuare permise (fără să fie reglementate oficial), cu condiția ca ambalajele produselor să specifice și tipul mierii: monofloră sau multifloră. 

Primul producător de miere de Manuka din lume ce respectă noile reglementări impuse de MPI este Wedderspoon.

Wedderspoon folosește un sistem independent pentru a clasifica mierea de Manuka, sistemul KFactor, singurul care măsoară cantitatea și granulele de polen pentru a determina dacă sunt într-adevăr de Manuka.

Unul din cele 2 teste impuse recent de Guvernul Noii Zeelande, testul ADN, analizează de asemenea ADN-ul granulelor de polen, așadar Wedderspoon este singurul producător care măsoară deja un indicator ce în 2018 a devenit obligatoriu pentru stabilirea autenticității mierii. 

Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW 500g X 2 - Miere de Manuka (10) 9Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea maiînaltă calitate și puritate a mierii de Manuka.

KFactor este un sistem independent de clasificare al mierii de Manuka utilizat exclusiv de către producătorul Wedderspoon din Noua Zeelandă. KFactor a fost aprobat de către Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelandă (MPI), minister care dezvoltă standardele pentru mierea de Manuka în această țară (vezi aiciscrisoarea de aprobare). 

KFactor este singurul sistem de evaluare care măsoară cantitatea de polen din mierea de Manuka, dar și alți markeri precum:

  • DHA;
  • gradul de puritate;
  • enzimele vii;
  • nivelul pH;
  • compușii fenolici;
  • nivelurile de antioxidanți.

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândriedeaprovizionarea, ambalareași etichetarea tuturor borcanelor de miere de Manuka pentru a asigura cel maiînalt standard de calitate.


Vrei să citești mai multe despre propriețățile și utilizările mierii de Manuka? Vezi articolul nostru:

Recomandari: paraziti intestinali | Antiviral | migrene | afectiuni dermatologice